35 jaar zorgverlening

Hoogland Medical is een medisch speciaalzaak voor hulpmiddelen op het gebied van stoma, (in)continentie- / retentie-, wondzorg, darmspoelen en diabetes. 35 jaar van deskundigheid en zorgzaamheid vormen de basis van onze dienstverlening. Wij verlenen u de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht en professionele begeleiding van onze eigen verpleegkundigen. 
 
In 1986 zijn we gestart in Heesch en sinds februari 2003 zit ons kantoor in Oss (Noord-Brabant). Ons steunpunt in Emmen is eind 2009 geopend.
Een team van 60 enthousiaste medewerkers staat klaar om een helpende hand te bieden aan stomapatiënten en mensen met een incontinentie- of retentieprobleem. 

We zorgen ervoor dat u op de gewenste tijd en plaats beschikt over de juiste medische hulpmiddelen. Daarnaast handelen we uw declaraties af en staan we u bij met deskundige, verpleegkundige hulp.

Bekijk ook onze film.     
Kwaliteitscertifi- caat


Hoogland Medical heeft hard gewerkt aan een verbeterd kwaliteitsbeleid. Daardoor blijft, ondanks de snelle bedrijfsgroei, de kwaliteit en de service gewaarborgd. Alle processen zijn onder de loep genomen. Van leveranciers- beoordelingen tot klanttevredenheid.

Het resultaat is dat wij in het bezit zijn van een ISO 9001-certificaat. Dit is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en zegt eigenlijk dat wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

Hoogland Medical B.V. is een erkend medisch speciaalzaak
Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen


CO2 certificaat

Hoogland Medical voert een duurzaam afvalmanagement, waardoor het samen met SITA gelukt is om de CO2-uitstoot te verminderen met 57%.