Klant worden?

Hoogland Medical is een medisch speciaalzaak voor hulpmiddelen op het gebied van stoma-, (in)continentie- / retentie-, wondzorg, en darmspoelen. Ruim 30 jaar van deskundigheid en zorgzaamheid vormen de basis van onze dienstverlening. Wij verlenen u de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht en professionele begeleiding van onze eigen verpleegkundigen. 

Klant worden
U wilt klant worden van Hoogland Medical? Dan hebben wij een aantal gegevens nodig. Met onderstaand formulier hieronder kunt u zich aanmelden als nieuwe klant. Een medewerker van Hoogland Medical neemt telefonisch contact met u op.

Vergoede zorg
Hoogland Medical regelt de betalingen van vergoede hulpmiddelen met uw zorgverzekeraar en heeft daartoe een overeenkomst met alle zorgverzekeraars, met de volgende uitzondering:

Bent u verzekerd bij CZ, OHRA of Delta Lloyd én heeft u een naturalpolis, dan kunt u uw stoma- en afvoerende/absorberende hulpmiddelen niet bij Hoogland Medical bestellen. Heeft u een restitutiepolis, dan kunt u deze hulpmiddelen wél bij ons bestellen. Gebruikt u spoel- en wondzorgmaterialen, dan kunt u met beide typen polissen bij ons bestellen.

Bent u bij Menzis verzekerd, dan kunt u uw stomahulpmiddelen niet bij Hoogland Medical bestellen. Absorberende hulpmiddelen (continentiezorg), afvoerende hulpmiddelen (katheterzorg), darmspoel- en wondzorgmaterialen kunt u wel gewoon bij ons bestellen.

Recept
Houdt u er rekening mee dat wij vanwege het leveren van vergoede zorg een recept nodig van uw arts/verpleegkundige om hulpmiddelen te kunnen leveren. Op dat recept moeten de volgende zaken vermeld staan om een aanvraag op de juiste wijze en zo snel mogelijk te verwerken:

- Naam en adresgegevens
- Geboortedatum
- Medische indicatie
- Het betreffende product
- Handtekening arts/verpleegkundige


Aanmeldformulier Nieuwe Klant


* = Verplichte velden

Hier meldt u zich aan als nieuwe klant van Hoogland Medical. Gelieve alle velden zo volledig mogelijk in te vullen.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Datum *
Aanhef
Voorletters *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Geboortedatum *
Telefoonnummer *
E-mailadres

THUISADRES (ZOALS BEKEND BIJ VERZEKERAAR)

Straatnaam *
Huisnummer en evt toevoeging *
Postcode *
Plaatsnaam *
Land *
Verzorgingstype
Bel mij terug op: *

Mail mij een kopie