Klant worden?

Hoogland Medical is een medisch speciaalzaak voor hulpmiddelen op het gebied van stoma-, (in)continentie- / retentie-, wondzorg, en darmspoelen. Ruim 30 jaar van deskundigheid en zorgzaamheid vormen de basis van onze dienstverlening. Wij verlenen u de best mogelijke zorg met persoonlijke aandacht en professionele begeleiding van onze eigen verpleegkundigen. 

Klant worden
U wilt klant worden van Hoogland Medical? Dan hebben wij een aantal gegevens nodig. Met onderstaand formulier hieronder kunt u zich aanmelden als nieuwe klant. Een medewerker van Hoogland Medical neemt telefonisch contact met u op.

Vergoede zorg
Hoogland Medical regelt de betalingen van vergoede hulpmiddelen met uw zorgverzekeraar. Zo hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Voor 2021 heeft Hoogland Medical een overeenkomst met alle zorgverzekeraars, met de volgende uitzondering:
  • Bent u bij Menzis verzekerd, dan kunt u uw stomahulpmiddelen niet bij Hoogland Medical bestellen. Absorberende hulpmiddelen (continentiezorg), afvoerende hulpmiddelen (katheterzorg), darmspoel-, wondzorg- en diabetesmaterialen kunt u wel gewoon bij ons bestellen.
  • Heeft u een Just polis van CZ, dan kunt u uw hulpmiddelen voor stoma, urologie en incontinentie niet bij Hoogland Medical bestellen. Darmspoel-, wondzorg- en diabetesmaterialen kunt u wel gewoon bij ons bestellen.

Recept
Houdt u er rekening mee dat wij vanwege het leveren van vergoede zorg een recept nodig van uw arts/verpleegkundige om hulpmiddelen te kunnen leveren. Op dat recept moeten de volgende zaken vermeld staan om een aanvraag op de juiste wijze en zo snel mogelijk te verwerken:

- Naam en adresgegevens
- Geboortedatum
- Medische indicatie
- Het betreffende product
- Handtekening arts/verpleegkundige


Aanmeldformulier Nieuwe Klant


* = Verplichte velden

Hier meldt u zich aan als nieuwe klant van Hoogland Medical. Gelieve alle velden zo volledig mogelijk in te vullen.

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Datum *
Aanhef
Voorletters *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Geboortedatum *
Telefoonnummer *
E-mailadres

THUISADRES (ZOALS BEKEND BIJ VERZEKERAAR)

Straatnaam *
Huisnummer en evt toevoeging *
Postcode *
Plaatsnaam *
Land *
Verzorgingstype
Bel mij terug op: *

Mail mij een kopie