Hoogland Medical gewoon open tijdens lockdown


Hoogland Medical blijft gewoon open tijdens een lockdown. U kunt uw hulpmiddelen bestellen zoals u gewend bent. Echter, het is nu niet mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Alle bestellingen worden thuis bezorgd.Zowel via pc, tablet als mobiel bestel je jouw hulpmiddelen op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier. Je bestelling staat namelijk al voor je klaar in ons ZorgInformatiePlein (ZIP). In een paar stappen heb je jouw bestelling dus snel geplaatst.


Inloggen ZorgInformatiePlein (ZIP)

 
Om een bestelling te plaatsen log je in via de link hieronder:

 ZORGINFORMATIEPLEIN

Ik heb nog geen inloggegevens

Wil je voor het eerst bestellen via ons ZorgInformatiePlein? Neem dan tijdens kantooruren telefonisch contact op met onze afdeling Customer Support voor meer informatie over jouw account en het activeren daarvan, via T: 0800 - 022 07 05 (gratis).
Indien je wel alvast wilt bestellen, dan kun je de bestelling doorgeven via E: bestellingen@hooglandmedical.nl

Extra voorraad hulpmiddelen wegens Covid-19

Er zijn cliënten die bezorgd zijn en ons vragen of wij extra hulpmiddelen kunnen leveren. Wij begrijpen die bezorgdheid, maar extra bestellen vanwege het coronavirus is niet nodig. Wij hebben voldoende voorraad hulpmiddelen. Ook fabrikanten geven aan geen problemen met de voorraad te hebben. Daarnaast is er geen sprake van stagnatie in de productie en het transport van hulpmiddelen. Er zijn momenteel geen voorraadproblemen en hamsteren is daarom niet nodig.