Bezorgtijden opvragen


Wordt uw pakket met onze eigen vervoersdienst geleverd, dan kunt u hieronder de geplande bezorgtijd opvragen aan de hand van uw postcode en huisnummer. Ontvangt u uw pakket met de post, dan is het op dit moment nog niet mogelijk om hier uw track & trace code op te vragen. Wij werken hier aan en dit moet op termijn wel mogelijk zijn.

Vraagt u de bezorgtijd op vóór 18:00 uur, dan verschijnt de bezorgtijd op het scherm van het pakket dat u diezelfde dag nog verwacht. Als u na 18:00 uur een bezorgtijd opvraagt, dan krijgt  u de geplande bezorgtijd van het pakket dat u die dag heeft besteld en dus de volgende dag bij u thuis wordt aangeboden.

Let wel: Hulpmiddelen die op vrijdag worden besteld worden op maandag bij u aangeboden. Als u dus de bezorgtijd op vrijdag na 18:00 opvraagt, krijgt u het tijdstip van levering op de maandag aansluitend!!
 

De bezorgtijd wordt op de minuut nauwkeurig aangegeven. Wij vragen u echter rekening te houden met een marge van één uur voor en één uur na het getoonde tijdstip. Het blijft natuurlijk slechts een indicatie omdat er altijd onvoorziene omstandigheden kunnen optreden. 

Bij het invoeren van uw postcode en huisnummer hoeft u geen rekening te houden met eventuele spaties.

Vul hier uw postcode en huisnummer in voor de levertijd van uw bestelling:


!! Door onvoorziene omstandigheden kan het zijn dat uw pakket met PostNL is verstuurd in plaats van met onze eigen bezorgdienst, mocht u uw aflevertijd niet kunnen opvragen kunt u dit navragen bij onze klantenservice !!

 

Postcode  
Huisnummer
 

Bezorgen in het buitenland

 
Hoogland Medical levert alleen in Nederland. Uitzonderingen hierop zijn cliënten woonachtig in België en Duitsland. Pakketten voor hen versturen wij per TNT Post: dit duurt gemiddeld 1 week.

Bent u op vakantie en u heeft te weinig hulpmiddelen meegenomen?
U kunt proberen de hulpmiddelen te verkrijgen bij de plaatselijke apotheek. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u contact met ons opnemen en sturen wij de benodigde hulpmiddelen naar een adres in Nederland van familie of vrienden van u. Zij kunnen het vervolgens naar u versturen.
Lukt ook dat niet, dan sturen wij de benodigde hulpmiddelen rechtstreeks naar u. Echter, de kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening.