Extra voorraad hulpmiddelen


Er zijn cliënten die bezorgd zijn en ons vragen of wij extra hulpmiddelen kunnen leveren. Wij begrijpen die bezorgdheid, maar extra bestellen vanwege het coronavirus is niet nodig. Wij hebben voldoende voorraad hulpmiddelen. Ook fabrikanten geven aan geen problemen met de voorraad te hebben. Daarnaast is er geen sprake van stagnatie in de productie en het transport van hulpmiddelen. Er zijn momenteel geen voorraadproblemen en hamsteren is daarom niet nodig.


Nieuwe website en webshop

 
Het moderniseren van de website en webshop van Hoogland Medical is een veelgehoorde wens van bezoekers. Hier leest u meer daarover.Voor het eerst gebruik maken van onze webshop?


Wilt u uw bestelling via onze webshop plaatsen, maar u heeft nog helemaal geen inloggegevens? 
Voor het verkrijgen van uw inloggegevens moet u dan eenmalig (kosteloos) telefonisch contact opnemen met Hoogland Medical, telefoonnummer (0800) 022 07 05. 
Daarnaast dient u onze cookies te accepteren om toegang te krijgen tot onze webshop.

Bent u nog niet toe aan webshoppen, dan kun u via de volgende link nog gewoon via e-mail bestellen: bestellingen@hooglandmedical.nl
 

Nieuwe inloggegevens

Wij hebben een wijziging doorgevoerd in uw accountbeheer. 


  • U logt eerst in met uw gebruikersnaam en wachtwoord zoals u gewend bent.
  • Nadat u ingelogd bent, krijgt u een scherm te zien waarin u wordt gevraagd om uw gebruikersnaam aan te passen in uw emailadres en eventueel uw wachtwoord. Heeft u het aangepast, dan logt u voortaan in met uw emailadres en wachtwoord!

 Wilt u er s.v.p. op letten om geen letters te vergeten of verkeerd in te voeren bij het aanpassen van uw gegevens?

Attentie

Het leesteken asterisk * (joker) en slash / mag nooit in een wachtwoord worden gebruikt. 
Let op: Met gebruikersnaam kan ook een emailadres worden bedoeld.

Wachtwoord vergeten functie

Er is een wachtwoord vergeten functie gekoppeld aan uw emailadres. Deze werkt alleen als u uw gebruikersnaam al hebt veranderd in een emailadres. U gebruikt de functie door hierboven op de link te klikken.
 

werkt het niet naar behoren?

Indien u verbeterpunten tegenkomt, dan horen wij dat graag van u. Op dit moment werken wij er aan om het online bestellen te verbeteren.
U kunt uw opmerkingen en verbeterpunten mailen naar claudi@hooglandmedical.nl