Extra voorraad hulpmiddelen


Er zijn cliënten die bezorgd zijn en ons vragen of wij extra hulpmiddelen kunnen leveren. Wij begrijpen die bezorgdheid, maar extra bestellen vanwege het coronavirus is niet nodig. Wij hebben voldoende voorraad hulpmiddelen. Ook fabrikanten geven aan geen problemen met de voorraad te hebben. Daarnaast is er geen sprake van stagnatie in de productie en het transport van hulpmiddelen. Er zijn momenteel geen voorraadproblemen en hamsteren is daarom niet nodig.


Nieuwe bestelomgeving voor u


Onze nieuwe bestelomgeving ZorgInformatiePlein (ZIP) is een feit! Trapsgewijs introduceren wij onze webshop-cliënten hierin. In de praktijk betekent dit dat wij voor u - nadat u een bestelling hebt gedaan in de oude webshopomgeving - een gebruikersaccount aanmaken voor ZIP. Vervolgens ontvangt u verdere informatie hierover bij uw bestelling en in uw mailbox, waarna u de volgende keer uw bestelling via ZIP plaatst.


Aanmelden nieuwe bestelomgeving: ZorgInformatiePlein (ZIP)


Heeft u bericht van ons ontvangen bij uw bestelling en in uw mailbox, dan bestelt u uw hulpmiddelen voortaan via zip.hooglandmedical.nl


Helemaal nog geen inloggegevens?

 Wilt u voor het eerst bestellen via de webshop, neem dan even telefonisch contact op met onze afdeling Customer Support voor meer informatie over uw account en het activeren daarvan op T: 0800 - 022 07 05.